Faciliteiten

Het Rumpts Kerkje heeft standaard 100 zitplaatsen. Daarnaast kunnen er eventueel 30 extra zitplaatsen worden gerealiseerd. Er is ook een kamer beschikbaar in de pastorie.

Het kerkje ligt in het zeer rustige dorpje Rumpt, vlak bij de Linge. Rumpt ligt midden in het land en is binnen 5 minuten vanaf de A2 en de A15 te bereiken. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het kerkje heeft een prachtige tuin waar een gezeldschap gebruik van kan maken. In deze tuin tegen het Rijksmonument aan is regelmatig een theetuin.

Het Rumpts Kerkje is een officiële trouwlocatie van de gemeente West Betuwe. Rond de plechtigheid kan er horeca plaats vinden. Het Rumpts Kerkje heeft een alcoholvergunning ( voorheen Drank en Horecavergunning).

Het monumentale Pieter Maarschalkerweerd orgel is onlangs gerestaureerd en uitstekend te bespelen tijdens rouw en trouwplechtigheden of concerten. Er zijn twee goede piano’s aanwezig. Het kerkje beschikt ook over een spreekinstallatie en een draadloze (shure) zanginstallatie.

In het kleine torentje hangt een monumentale klok uit 1887, van Petit & Fritsen. Bij speciale gelegenheden (trouw en rouw) kan de klok geluid worden.

Bart van den Goorbergh, mede-eigenaar van het Rumpts Kerkje is naast gastheer tevens uitvoerend, professioneel musicus. Hij helpt u graag om uw muzikale wensen te verwezenlijken. Hij heeft een uitgebreid netwerk in de klassieke, jazz en popmuziek wereld.