Trouwen en meer…

Het Rumpts Kerkje is een officiële trouwlocatie en een prachtige plek voor jullie ceremonie en bruiloft.

Velen gingen jullie voor. Het Rumpts Kerkje is sinds 2018 een officiële trouwlocatie. Zo kan deze sfeervolle plek nog steeds bijdragen aan een schitterende huwelijksdag. Na de ceremonie kunnen jullie met je gasten het glas heffen. Dit kan ook in de mooie tuin.  Neem contact met ons op voor informatie over de verdere mogelijkheden die het Rumpts Kerkje kan bieden op jullie huwelijksdag. Contact.

Concerten.

De akoestiek is prachtig in het Rumpts Kerkje. Beroemde artiesten traden hier de afgelopen jaren op. Onder andere Michiel Borstlap, Ack van Rooyen, Klaartje van Veldhoven, Esther van Hees, Bert van den Brink, Bart van Lier, Eric Vaarzon Morel, Maurits Fondse, Holland Baroque, Mike Bodde en Jeroen van Vliet lieten het publiek genieten van hun muziek.

September 2020 Ack van Rooyen en Juraj Stanik in het Rumpts Kerkje.

Rouwen.

Je kunt in het Rumpts Kerkje ook afscheid van een dierbare nemen. Er heerst een serene, rustige sfeer. Er worden regelmatig uitvaarten en afscheidsceremonies in het Rumpt Kerkje gehouden. We helpen u graag om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. 

Het Rumpts Kerkje is een intieme locatie voor een afscheidsdienst.

De zonnewijzer.

Deze zonnewijzer is opgenomen in de zonnewijzerroute.

Als je de zonnewijzer wilt komen bekijken dan ben je harte welkom. Kijk even of we er zijn en als het terras van het Rumpts Kerkje open is, dan kun je er ook nog een lekker drankje bij drinken.

Zonnewijzer Rumpts Kerkje