Contact en bestellen van kaarten.

Stuur een mail naar:

info@rumptskerkje.nl of

bvdgoorbergh@gmail.com

of bel met 06 55544418

Coronaregels Rumpts Kerkje:

Het Rumpts Kerkje kan binnen de regels die gelden bijeenkomsten met publiek organiseren.

Hiervoor is geen vergunning vereist. Er kunnen evenementen binnen het kerkje en buiten het kerkje ( in de tuin) worden georganiseerd. Dit gebeurt met in achtneming van de volgende regels:

  1. De aanwijzingen van de eigenaren en/of personeel dienen altijd te worden gevolgd door publiek/bezoekers.
  2. Publiek/bezoekers moeten vooraf ( kan ook aan de deur) reserveren.
  3. Er zal worden gevraagd  zich te laten registreren. Registratie is niet verplicht. Het is aan de eigenaren om personen die zich niet willen laten registreren eventueel de toegang te weigeren. Deze registraties zullen zo lang worden bewaard als nodig om een eventueel GGD onderzoek te kunnen laten plaats vinden. Daarna worden ze vernietigd.
  4. Er zal vooraf aan de toelating tot het Rumpts Kerkje of de tuin een gezondheidscheck plaats vinden.
  5. Iedere bezoeker krijgt een vaste zitplaats op minstens anderhalve meter afstand. Dit geldt binnen het kerkje en ook in de tuin. Leden uit eenzelfde huishouden mogen wel binnen anderhalve meter zitten. Er worden niet meer personen toegelaten dan mag, binnen deze anderhalve meter eis.
  6. Er zijn routes gemaakt in het kerkje die voldoen aan de coronaregels.

Het Rumpts Kerkje volgt met deze regels de richtlijnen van RIVM en de overheid. Bij eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@rumptskerkje.nl of bellen met 06 55544418