Bij ons

…….kun je trouwen.

Het Rumpts Kerkje is een officiële trouwlocatie en een prachtige plek voor jullie bruiloft. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden. Contact.

……worden concerten gegeven.

De akoestiek is prachtig in het Rumpts Kerkje. Beroemde artiesten traden hier de afgelopen jaren al op. In 2020 en 2021 organiseerden Margreet en Bart zeer succesvolle coronaveilige concerten. Onder andere Michiel Borstlap, Ack van Rooyen, Bert van den Brink, Bart van Lier, Eric Vaarzon Morel, Maurits Fondse, Holland Baroque, Mike Bodde en Jeroen van Vliet lieten het publiek genieten van hun muziek.

September 2020 Ack van Rooyen en Juraj Stanik in het Rumpts Kerkje.

……….kun je afscheid nemen.

Je kunt in het Rumpts Kerkje ook afscheid van een dierbare nemen Er heerst een serene, rustige sfeer. Er worden regelmatig uitvaarten en afscheidsceremonies in het Rumpt Kerkje gehouden. We helpen u graag om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. 

Ook in coronatijd kunnen er veilig uitvaarten worden georganiseerd.

…….. staat een hele mooie zonnewijzer. Deze zonnewijzer is opgenomen in de zonnewijzerroute.

Als je de zonnewijzer wilt komen bekijken dan ben je harte welkom. Kijk even of we er zijn en als het terras van het Rumpts Kerkje open is, dan kun je er ook nog een lekker drankje bij drinken.

Zonnewijzer Rumpts Kerkje