THE ART OF TWO met Tineke Postma

Wanneer:
22 juni 2023 @ 20:00 – 22:00
2023-06-22T20:00:00+02:00
2023-06-22T22:00:00+02:00
Waar:
Rumpts Kerkje
Schuttersteeg 2
Kosten:
25 euro incl. een drankje

We hebben inmiddels bij het Rumpts Kerkje een flink aantal topmusici op het podium gehad. Ik wist natuurlijk, dat niet ver van Rumpt,  in Culemborg de geweldig trombonist Ilja Reijngoud woont. Ik heb hem een tijdje terug gebeld en gevraagd of ook hij met een formatie hier zou willen komen spelen…………dit is gelukt!

We zijn super blij dat Ilja samen met een van de beste gitaristen van ons land, Ed Verhoeff komt spelen. Samen vormen ze al jaren het duo, ‘The Art of Two’. Speciaal voor dit optreden komt ook saxofoniste en componist Tineke Postma mee. Deze drie heerlijke muzikanten staan garant voor een mooie zomeravond met prachtige muziek in ons kerkje.

22 juni is ( bijna) de langste dag van het jaar en met een beetje geluk kunnen we nadien nog gezellig napraten in onze mooie pastorietuin onder het genot van een lekker zomers drankje.

Luister alvast naar een van hun nummers. Jullie zijn van harte welkom, Margreet en Bart  Rumpts Kerkje.

 

THE ART OF TWO met Tineke Postma, speelt The Dutch Real Book.

Trombonist Ilja Reijngoud en gitarist Ed Verhoeff vormen het duo The Art of Two. Ze kennen elkaar al heel lang. Zij speelden samen in de band Nueva Manteca, bij het duo Izaline Calister & Ed Verhoeff en op elkaars CD’s. Ook verzorgden zij samen vele intieme huiskamerconcerten.

Als duo willen ze een nieuw geluid laten horen en muziek maken die de traditionele stijlen overstijgt. De sleutelwoorden zijn interactie, vrijheid, en speelplezier. Het lijnenspel tussen trombone en gitaar wordt in dit duo explosief vermenigvuldigd door het gebruik van electronica.

Met het project The Dutch Real Book speelt het duo met Tineke Postma als gast, de meest uiteenlopende composities van Nederlandse Jazz musici, van de vroege jaren 40 tot moderne liedjes. 

Kaarten:  Contact en kaarten – Rumpts Kerkje   of bel: 06 55544418

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *