Een Nederlands avondje uit met ‘The art of two’ en Tineke Postma

Wanneer:
22 juni 2023 @ 20:00 – 22:00
2023-06-22T20:00:00+02:00
2023-06-22T22:00:00+02:00
Waar:
Rumpts Kerkje
Schuttersteeg 2
Kosten:
25 euro inclusief een drankje en een hapje.

We hebben inmiddels bij het Rumpts Kerkje een flink aantal topmusici op het podium gehad. Ik wist natuurlijk, dat niet ver van Rumpt,  in Culemborg de geweldig trombonist Ilja Reijngoud woont. Ik heb hem een tijdje terug gebeld en gevraagd of ook hij met een formatie hier zou willen komen spelen…………dit is gelukt!

We zijn super blij dat Ilja samen met een van de beste gitaristen van ons land, Ed Verhoeff komt spelen. Samen vormen ze al jaren het duo, ‘The Art of Two’. Speciaal voor dit optreden komt ook saxofoniste en componist Tineke Postma mee. Deze drie heerlijke muzikanten staan garant voor een mooie zomeravond met prachtige muziek in ons kerkje.

22 juni is ( bijna) de langste dag van het jaar en met een beetje geluk kunnen we nadien nog gezellig napraten in onze mooie pastorietuin onder het genot van een lekker zomers drankje.

Luister alvast naar een van hun nummers. Jullie zijn van harte welkom, Margreet en Bart  Rumpts Kerkje.

 

Het Rumpts Kerkje programmeert regelmatig topartiesten vanuit de hele wereld. Zij roemen de akoestiek en de sfeer van dit eenvoudige dorpskerkje in de West Betuwe. Op 22 juni 20.00 uur komen de musici van dichtbij. De internationaal vermaarde trombonist Ilja Reijngoud woont in Culemborg, Tineke Postma, die de hele wereld over reist met haar saxofoon uit IJsselstein en meestergitarist Ed Verhoeff woont ook gewoon in Nederland. Deze drie Nederlandse muzikale geweldenaren behoren tot de internationale top en daarom is het prachtig dat ze ook gewoon in Rumpt te beluisteren zijn. Dit vermaarde trio speelt op deze avond ook nog eens allemaal stukken van Nederlandse componisten,’ The Dutch Real Book’, muziek van de jaren 40 tot liedjes van nu. Gastheer Bart en gastvrouw Margreet serveren op deze avond typisch Nederlandse borrelhapjes en natuurlijk is er naast een Nederlands biertje ook een keuze uit heerlijke Nederlandse jenever.

Kaarten:  Contact en kaarten – Rumpts Kerkje   of bel: 06 55544418

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *