Nieuwsbrief

Nieuwsbrief   Rumpts Kerkje     Voorjaar 2023

Het voorjaar is in aantocht. Sneeuwklokjes en krokussen komen boven de grond. Het wordt weer tijd voor licht en warmte. Om deze hunkering naar het voorjaar te ondersteunen hebben we een zeer warmbloedig duo uitgenodigd.

Donderdag 9 maart 2023 komt het duo Estér y Alain. Zij spelen en zingen heerlijke Spaanse en Portugese liedjes. Klik hier voor de uitgebreide informatie. Zij zorgen voor de muziek en wij, Margreet en Bart voor lekkere spaanse wijn en Portugese port. Samen met lekkere hapjes zorgt dit voor een fijn Iberisch avondje uit. ( een drankje en een hapje is bij de prijs inbegrepen).

3x het gerestaureerde orgel in de spotlights.

Om te vieren dat het prachtige Pieter Maarschalkerweerdorgel weer is gerestaureerd zijn er dit seizoen nog drie concerten waarbij het orgel centraal staat. Tip! Koop een passe-partout voor 60 euro. Losse kaarten 25 euro. De passe-partout is niet persoonlijk. Geef iemand eens een concert cadeau.

11 juni Rienk Jiskoot en Sanne de Graaf.

14 juli Geerten Liefting

3 september Tineke Steenbrink en Lambert Colson

Zondag 2 april van 10.00 uur tot 17.00 uur VOORJAARSFAIR in en rond het Rumpts Kerkje.

Donderdag 22 Juni 2023, (bijna) de langste dag van het jaar! Op deze zomeravond komen trombonist, Ilja Reijngoud, gitarist, Ed Verhoeff en saxofoniste, Tineke Postma naar Rumpt. Info:Agenda – Rumpts Kerkje

50% korting.

Jongeren t/m 18 jaar krijgen 50% korting op de toegangsprijs voor onze concerten.

Het Rumpts Kerkje is een Fair Practice Podium.

Dit betekent dat u met het kopen van een kaartje ervoor zorgt dat optredende professionele artiesten hier een eerlijke gage krijgen. Een eerlijke betaling zorgt ervoor dat kunstenaars nu en ook in de toekomst hun prachtige kunsten kunnen blijven vertonen en dat er geen oneerlijke concurrentie is.

Tevens kunnen Margreet en Bart mede hierdoor het Rijksmonumentale Rumpts Kerkje onderhouden.

We hopen u in de aankomende periode te mogen begroeten in ons Rumpts Kerkje.

Hartelijke groet, Bart en Margreet.