Faciliteiten

Het Rumpts Kerkje heeft standaard 100 zitplaatsen. Daarnaast kunnen er eventueel 30 extra zitplaatsen worden gerealiseerd. Er is ook een kamer beschikbaar in de pastorie.

In coronatijd veranderen regelmatig de wettelijke mogelijkheden en onmogelijkheden. Neem contact met ons op voor informatie over capaciteit en coronaregels.

Het kerkje ligt in het zeer rustige dorpje Rumpt, vlak bij de Linge. Rumpt ligt midden in het land en is binnen 5 minuten vanaf de A2 en de A15 te bereiken.

Het Rumpts Kerkje is een officiële trouwlocatie van de gemeente West Betuwe.

Het monumentale Pieter Maarschalkerweerd orgel kan op dit moment niet bespeeld worden, het wordt gerestaureerd. Er zijn twee goede piano’s aanwezig. Het kerkje beschikt ook over een spreekinstallatie en een draadloze (shure) zanginstallatie.

In het kleine torentje hangt een monumentale klok uit 1887, van Petit & Fritsen. Bij speciale gelegenheden (trouw en rouw) kan de klok geluid worden.

Bart van den Goorbergh, mede-eigenaar van het Rumpts Kerkje is naast gastheer tevens uitvoerend, professioneel musicus. Hij helpt u graag om uw muzikale wensen te verwezenlijken. Hij heeft een uitgebreid netwerk in de klassieke, jazz en popmuziek wereld.