Overzichts tentoonstelling Desiree Bekkers

Wanneer:
29 augustus 2021 hele dag
2021-08-29T00:00:00+02:00
2021-08-30T00:00:00+02:00
Waar:
Rumpts Kerkje
Schuttersteeg 2
Kosten:
GRATIS. Voor deze culturele activiteit werkt het Rumpt Kerkje met een CORONATOEGANGSBEWIJS
Contact:
Desiree Bekkers over de tentoonstelling. Bart van den Goorbergh 06 55544418 over de coronaregels op 29 augustus 2021
06-20637693

Toegang GRATIS. Voor deze culturele activiteit werkt het Rumpts Kerkje met een CORONATOEGANGSBEWIJS.

Dit betekent dat je volledig gevaccineerd moet zijn, genezen van corona of officieel getest. 

Daarnaast dien je ook een legitimatiebewijs te laten zien.

Je krijgt alleen toegang als je een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR code hebt. Deze QR code kun je tonen op je smartphone of op papier. Kijk op CORONATOEGANGSBEWIJS hoe je deze persoonlijke QR code kunt krijgen.

Het Rumpts Kerkje controleert jouw QR code met een coronacheckscanner. Als deze de kleur groen aangeeft en als je je identificeert krijg je toegang.

Om 10.00 uur is het Rumpts Kerkje open en ben je welkom om de tentoonstelling te bezoeken. Om 14.00 uur is de officiele opening.

Gedurende de dag zal er ook live muziek gespeeld worden en wordt er een speciale tango gedanst. Lees verder op wat Desiree hier zelf over schrijft.

 

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

 

Desiree Bekkers aan het woord over haar overzichtstentoonstelling op 29 augustus 2021 in het Rumpts Kerkje:

” Met trots kan ik u vertellen dat mijn overzichtstentoonstelling in ’t prachtige kerkje in Rumpt op 29 augustus echt op die ene geweldige dag staat te gebeuren.

Hiertoe ontmoeten op 27 juni Katarzyna Swed, Pools pianiste en componiste, Annelies en Egbert van Tangoschool Anna Rosa elkaar om dan de tango compositie die Kasia speciaal voor hen componeert voor de eerste keer te horen. Annelies en Egbert gaan op 29 augustus op het podium van kerkje in Rumpt hun dans laten zien. Kasia laat zich inspireren door drie van mijn schilderijen; Buiging in t rood, De Val en de kus. De drie werken zijn in het kerkje achter het altaar en het podium goed uitgelicht.
Kasia zal ook om 10.00u., 12.00u. en 16.00u. een soundscape laten klinken.
Dit allemaal naast veertig jaar teken en schilderkunst van mijn hand.
Immers heb ik via deze dans ook serieuze en belangrijke liefde ontmoet; de vader van mijn twee allerliefste schatten de kinderen Loek en Lieuwe.
Wat ik verder heb met die wereld en beleving van dans en muziek is dat dit ook ver reikt naar- dat- waar woorden niet de volledige lading dekken, tekort schieten en vervolgens meevoeren naar onze  ziel. ons mogen raken en beroeren. Wat verheug ik me intens.
Inmiddels heeft Michael Hoogenhuyze, auteur van het boek: Van Muzisch Spel Naar Muzisch Denken tweemaal Atelier Kunstmeid bezocht en schrijft nu aan een artikel. Helaas kan hij niet zelf het openingswoord verrichten maar er staat wel een lezing van hem over mijn beeldende werkzaamheden op de agenda op 19 september op De Kromme nieuwe Gracht 35 om 14.00 uur. Bij Margot Klute bij wie ik eerder een lezing en expositie met kunsthistorica Bettina van Santen organiseerde.
Wat voel ik me een bevoorrecht mens om dit te kunnen doen.
Graag wil ik het lesgeven aan klein gezelschap in Atelier kunstmeid in mijn leven herroepen!!
Het wordt enorm gewaardeerd als u mijn bericht wil delen. mijn dank hiervoor.
Voor de komende dagen koele en verfrissende groeten gewenst!”
Desiree Bekkers

undefinedundefinedundefinedundefined

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *