Duo Interplay, Jelske Hoogervorst en Folker Tettero

Wanneer:
26 augustus 2021 @ 20:00 – 22:00
2021-08-26T20:00:00+02:00
2021-08-26T22:00:00+02:00
Waar:
Rumpts Kerkje
Schuttersteeg 2 4156 AE Rumpt
Kosten:
gereduceerde prijs 12.50 incl. een drankje

Dankzij een subsidie van het Nationaal Fonds Podiumkunsten is de toegangsprijs sterk gereduceerd. 12.50 euro incl. een drankje.

Op donderdagavond 26 augustus 2021 20.00 uur komen er weer twee geweldige muzikanten naar het Rumpts Kerkje. Saxofoniste Jelske Hoogervorst is een unieke persoonlijkheid die niet alleen fantastisch sax speelt maar ook van alles en nog wat organiseert in de kunsten.  Bezoek haar site maar eens en ontdek  dat deze dame heel veel prachtige noten op haar zang heeft.

Jelske speelt in het duo Interplay samen met een van de allerbeste gitaristen van de Benelux, Folker Tettero.   Folker speelt in verschillende bands en formaties en zijn trackrecord is zeer divers.  We zijn vereerd en verheugen ons zeer dat hij samen met Jelske het Rumpts Kerkje komt vullen met zijn magnifieke gitaarspel.

Duo Interplay

Jelske Hoogervorst – saxofoon

Folker Tettero – gitaar

Ruimte voor verbeelding

in dialoog met de luisteraar

Wanneer je je verbeeldingskracht weet te gebruiken, kun je vrijheid binnen beperking vinden. Daar hebben jazzmusici ruimschoots ervaring mee: hoe meer ruimte voor onze verbeelding, hoe groter de vrijheid binnen muzikale grenzen.

Geïnspireerd door enkele van hun heldenduo’s spelen saxofonist Jelske Hoogervorst en gitarist Folker Tettero in duo-formatie onder de naam Interplay. Dit duo neemt je graag in een intieme luisterervaring vol muzikale interactie en het spel met vorm. Ze steken hun favoriete jazz- en popsongs in een improvisatie-jasje en gooien zichzelf in het diepe met improvisaties zonder afspraken vooraf. Ze nemen de luisteraar mee in hun zoektocht naar vrijheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *